0850 304 83 61

Şirket Sabit Hat

0542 304 83 61

Şirket Cep Hattı

09:00 - 18:30

Hafta içi Çalışma Saatleri

sepetiniz 0.00 TL
Turnike sistemleri

Turnike sistemleri

Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : TURNİKE SİSTEMLERİ | 30 Kasım 2017, Perşembe 11:56

                                                                                        Turnike

 

            Kalabalık ve güvenliğin üst seviyede korunması gereken ortamlarda, kontrol durumlarının daha net ve seçilir yapılması gereken alışveriş merkezleri, konserler, eğlence merkezleri, toplu taşıma durakları, stadyum girişleri, özel kurumlar ve ödemeli geçiş sağlanabilen metro alanları gibi ortamlarda kullanımı tercih edilmektedir. Güvenliği en iyi şekilde sağlayan geçiş sistemlerinden biri olmaktadır. Tek yönlü girişe ya da çıkışa destekli olarak kullanılabilen turnike  giriş ve çıkışlara aynı anda açık olabilmektedir.

 

 Hayatın pek çok alanında kullanılan bu sistemin özellikleri ve çeşitleri nelerdir?

 

            Kalabalık alanlarda yoğunlukta yapılan giriş ve çıkışlarda tercih edilen Bel tipi açılan destekli sistemler kullanılmaktadır. Vip ve engelli girişlerini destekleyen tek kolla kolaylıkla açılabilen sistemler genellikle çift yönlü açılabilen ve otomatik ayarlanabilen sistemlerden olmaktadır. Apartman girişlerinde uzun koruma çubuğuna sahip, uzaktan kumanda destekli çalışan sistemler, otopark alanlarında tercih edilen bariyer geçiş sistemi olmaktadır. El gücü ile itilen, herhangi bir elektronik ve ya mekanik desteğe ihtiyaç duymadan insan gücü ile dönen sisteme kelebek geçiş sistemi adı verilmektedir. Uzunluk ve kapladığı alan hacmi geniş olan sistemler stadyum, fabrika alanı çeşitli resmi kurum girişlerinde kullanılan boy turnike geçiş sistemi olmaktadır.

 

 Fiyatları neye göre değişiklik göstermektedir

 

            Üzerine otomatik ödeme sistemi destekli, dijital mekanizma eklentili geçiş sistemleri, yoğunlukta belirli özellikler taşımayan standart geçiş sistemlerine göre fiyat aralığı daha yüksek olmaktadır. Desteklediği donanım ve geçiş kapasitesi azaldıkça standart ve kullanıma uzun süre açık olan sistemler daha çok tercih edilmekte ve fiyatları daha uygun olarak satışa sunulmaktadır. 


Yorumlar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk sen yapmak ister misin ?


Yorum Yap